X

Steam’de 1 yılınız nasıl geçti? 2022 yılı özetinizi görebileceğiniz Steam Replay hazır!

2022 yılının sona ermesiyle birlikte, PC oyun mağazası Steam de diğer servisler gibi yıllık özet kervanına katıldı. Valve, Steam kullanıcıları için bütün bir yıl boyunca hangi oyunları oynadıklarını, hangi oyunda ne kadar vakit geçirdiklerini gösteren yeni Steam Replay‘i tanıttı.

Şirket, blog yazısında şunları yazıyor: “İster en iyi yılınız olsun ister unutmak istediğiniz bir yıl, oyun oynamak (umarız!) güvenilir bir şekilde eğlenceli bir kaçıştı. Bu yıl oynadığınız en iyi oyunlarınızdan, oyunla geçen zamanınızı nasıl geçirdiğinize kadar, Steam Replay ile 2022 yılında Steam’de geçirdiğiniz zamanın bir özetini sunuyoruz.”

Steam Replay Nasıl Açılır?

Steam Replay’e ulaşmak için Steam hesabına giriş yapmanız yeterli. Burada Steam Replay sayfasını görebilir ve 2022’de oynadığınız oyunların kategorize edildiği çeşitli segmentleri görüntüleyebilirsiniz. Sayfada “Oynama Süresi” ve “Oynanan Oturumlar” istatistiklerini, aylara göre oynama sürelerini, klavye ve fare kullanımına karşı kontrol cihazı kullanımını, en uzun günlük oyun süresini ve alışkanlıklarınızın Steam topluluğunun geri kalanıyla karşılaştırmalarını bulabilirsiniz. VR veya Steam Deck cihazlarını kullananlar için özel bölümler de var.

Steam Replay Özeti Nasıl Paylaşılır?

Kişisel Steam Replay özetinizi paylaşmak için sayfanızın görünürlüğünü varsayılan Özel ayarı yerine Herkese Açık veya Yalnızca Arkadaşlar olarak ayarlamanız gerekiyor. Ayrıca sosyal medyada paylaşabileceğiniz total özeti içeren görüntüyü de kaydedebiliyorsunuz.

Kaynak: Chip

Dijital Pazarlama Haberleri: Dijital pazarlama için güncel dijital medya haberlerini birden fazla kaynaktan izinli yayınlayan platform.
Related Post