X

Steam’in zirvesinde hiç beklenmedik bir isim var

Steam, oyuncuların en çok ziyaret ettiği platformların başında geliyor. Her türden oyuncunun buluşma noktası olan Steam, zaman zaman oyun fiyatlarındaki artışla, zaman zamansa büyük indirim kampanyalarıyla gündeme geliyor. Ancak şirketin haberimize konu olan yönü bu iki başlık da değil.

Her hafta olduğu gibi geçtiğimiz haftanın da en çok satan oyunları bir kez daha listelendi. Buna göre listenin zirvesindeki isim Red Dead Redemption 2 oldu. Bu hafta tam 47 sıra birden yükselerek 1. sıraya ulaşan oyunun bu başarısının arkasında yatan sebepse, tabi ki oyun fiyatında uygulanan %50’lik indirim kampanyası.

Steam’in zirvesinde hiç beklenmedik bir isim var

Kampanya sayesinde fiyatı 149,50-TL’ye düşen oyun bu stratejisiyle birkaç hafta daha listenin üst sıralarındaki yerini korumaya devam edebilir. Listenin ikinci sırasına baktığımız zamansa, burada 699,99-TL’lik fiyatıyla EA Sports FIFA 23’ü görüyoruz. Bir önceki haftanın lideri bu hafta ikinci sırada olsa da, yine de zirveden çok uzaklaşmış sayılmaz.

Ancak en büyük sürprizin 3 ve 4. sıralarda yaşandığını belirtmemiz gerekiyor. Özellikle listenin üçüncü sırasında bulunan ve tüm oyunlar içerisinde en yüksek fiyatlı yapımlardan biri olan, üstelik de henüz ön sipariş aşamasıyla satılan Call of Duty: Modern Warfare II, şimdiden birçok rekoru alt üst etmiş durumda.

Son olarak Uncharted: Hırsızlar Miraslar Koleksiyonu oyununun da ön sipariş aşamasında olduğunu ve buna rağmen geçtiğimiz haftanın en çok satılan 4. oyunu olmayı başardığını belirtelim.

Kaynak: Teknolojioku

Dijital Pazarlama Haberleri: Dijital pazarlama için güncel dijital medya haberlerini birden fazla kaynaktan izinli yayınlayan platform.
Related Post