X
    Categories: Sosyal Medya

Süper yıldız Blac Chyna OnlyFans fotoğraflarını ücretsiz yayınladı! Kalbi olan fotoğraflara bakmasın!

OnlyFans‘ın yıldızı uygunsuz fotoğraflarını ücretsiz olarak yayınladı. Bu fotoğraflar çok açık olduğu için sayfamızda yer veremedik. Dileyenler buraya tıklayarak fotoğraflara haberin kaynağından göz atabilirler.

OnlyFans’ta en çok para kazanan isim olan Blac Chyna, fotoğrafları ile şov yaptı. Ünlü yıldız beklenmedik bir şekilde fotoğraflarını ücretsiz olarak yayınladı. Normal şartlarda Chyna’nın fotoğraflarına göz atabilmek için aylık 40 dolarlık bir ücret ödemeniz gerekiyor. Ünlü yıldız her ay düzenli olarak 10 fotoğraf paylaşıyor.

Chyna uzun bir süredir OnlyFans’ta en çok para kazanan modeller listesinde ilk sırada yer alıyor. Ünlü isim diğer sosyal medya hesaplarından da çok para kazanıyor. Blac Chyna’nın fotoğraflarını ücretsiz olarak servis etmesi, artık paraya ihtiyacı olmadığı şeklinde yorumlandı. Elbette bu gerçek değil. Zira bunu bir reklam olarak görenler de var.

Süper yıldız Blac Chyna OnlyFans fotoğraflarını ücretsiz yayınladı! Kalbi olan fotoğraflara bakmasın!

Kimilerine göre Blac Chyna son dönemde düşen abone sayısını yükseltmek için böyle bir hamle yaptı. Elbette bu hamlenin karşılık bulup bulmayacağı şimdilik belli değil. Şunu da hatırlatmak gerekiyor. Blac Chyna OnlyFans’a ilk girdiğinde abone ücreti 10 dolardı. Abone sayısı arttıkça Chyna’nın abonelik ücreti de arttı. 40 dolar en yüksek abonelik ücretlerinden biri.

Onlyfans’a baktığımızda ortalama abonelik ücretlerinin 10 dolar civarında olduğunu görüyoruz. Popüler isimler ise genel olarak 25 dolar – 35 dolar aralığında ücretler talep ediyor. Bakalım Blac Chyna bu hamlesiyle abone sayısını yine eski seviyesine getirebilecek mi? Bunu bekleyip göreceğiz.

Kaynak: Teknolojioku

Dijital Pazarlama Haberleri: Dijital pazarlama için güncel dijital medya haberlerini birden fazla kaynaktan izinli yayınlayan platform.
Related Post