X

Tamamen elektrikli Dacia Spring Türkiye fiyatı belli oldu! TOGG’un yarı fiyatına satılacak!

Otomobil sektörü artık elektrikli modellere doğru geçiş yapıyor. Bu bağlamda en çok tutan modellerin ise ucuz ve düşük menzilli olan araçlar olduğunu söyleyebiliriz. Nitekim Dacia’nın bu yıl çıkardığı Spring de tam olarak böyle bir model.

Hatırlanacağı üzere kısa süre önce ülkemizde giriş seviyesindeki elektrikli motora sahip otomobillerden alınacak olan ÖTV oranı yüzde 15’e düşürülmüştü. Bu da otomobilin fiyatına büyük oranda etki etmiş ve ucuzlatmıştı. Bu sayede Spring’in fiyatı da daha ülkemize gelmeden ucuzladı.

Hali hazırda bu tasarı TOGG için yayınlandı. Fakat TOGG ile aynı sınıfta olan Spring de bu indirimin nimetlerinden yararlanacak. Peki B SUV kategorisinde karşımıza çıkacak olan Spring’in ülkemizdeki fiyatı kaç TL olacak?

Sızdırılan bilgilere göre Spring’in Türkiye fiyatı için çalışmalar başlamış durumda. Dacia bu modeli 500 bin TL bandında satışa sunmak istiyor. Bu da Spring’in hali hazırda en ucuz B SUV model olacağı anlamını taşıyor.

Kaynak: Teknolojioku

Dijital Pazarlama Haberleri: Dijital pazarlama için güncel dijital medya haberlerini birden fazla kaynaktan izinli yayınlayan platform.
Related Post