X
    Categories: Pazarlama

Taşınabilir hoparlörlerinizi rafa kaldırın! Bu telefonlar ses kaliteleri ile adeta büyülüyor!

Bir akıllı telefonun birçok kullanımı vardır, ancak bazıları için önemli olan harika müzik ve videodur. Biz de inanılmaz ekranlara ve muhteşem ses devrelerine sahip en iyi telefonları sizler için araştırdık.

En önemlisi, bazı telefonlar diğerlerinden daha iyi ses kalitesi sunar ve bu telefon modellerinin hangilerinin olduğunu bilmek özellikle de müzik severler için önemlidir. Böylece cebinizdeki parayı taşınabilir müzik hayatınızı olabilecek en iyi hale getirecek bir cep telefonuna harcayabilirsiniz.

Günümüzde en ucuz telefonlarla bile bir sürü şey yapabileceğinizi biliyoruz, ancak incelemelerimizde her şeyden önce ses kalitesi ve görüntü performansına odaklanıyoruz. Bu nedenle, bir telefonun pilini, kamerasını, kullanılabilirliğini, tasarımını ve özelliklerini kapsamlı bir şekilde test ederken, harika ses ve video sağlayan telefonlara ekstra ağırlık verdik.

İşte 2022’nin en iyi ses kalitesine sahip telefonları!

1- Xiaomi Black Shark 4S Pro

DxOMark Puanı: 81

Ses Çıkışı: HiFi destekli kablolu kulaklık

Çift düzlemsel hoparlör 1.5CC tam simetrik ses odası ve 15V akıllı güçlendirici ile desteklenmiş.

2- Xiaomi Black Shark 4 Pro

DxOMark Puanı: 81

Ses Çıkışı: HiFi destekli kablolu kulaklık

Çift düzlemsel hoparlör 1.5CC tam simetrik ses odası ve 15V akıllı güçlendirici ile desteklenmiş.

Kaynak: Teknolojioku

Dijital Pazarlama Haberleri: Dijital pazarlama için güncel dijital medya haberlerini birden fazla kaynaktan izinli yayınlayan platform.
Related Post