X
    Categories: Pazarlama

Telefonunuzdan ses az mı geliyor? Mutlaka bunları yapın…

Yaşanan nedenler genellikle onarılabilen arızalar olurken, bazı durumlarda geri dönüşü olmayan ve tamir edilemeyen sorunlar olabiliyor. En yaygın problemlerden birisi de telefondan ses gelmeme sorunu olarak karşımıza çıkıyor.

Akıllı telefonda ses sorunu nasıl çözülür?

Akıllı telefondan ses gelmeme sorunu yazılımdan kaynaklıysa birkaç adımda çözülebiliyor. İşin içerisinde hoparlörde meydana gelen mekanik bir arıza varsa, vakit kaybetmeden bir teknik servisten yardım almanız kritik bir önem taşıyor.

“Rahatsız Etmeyin” modunu kullanım dışı bırakın

Akıllı telefonlarda kullanıcı deneyimini artıran birçok özellik mevcut. Bunlardan birisi de “Rahatsız Etmeyin modu” diyebiliriz. Aktif edilmesi halinde aramalar ve bildirimler sessize alınıyor, bildirim başlıkları da görüntülenmiyor. Aynı zamanda durum çubuğunda bir ay simgesi görünüyor. Eğer akıllı telefondan ses gelmeme gibi bir durum varsa, temel sebebi bu özellik olabilir.

Kulaklıktan mutlaka emin olun

Kulaklığın hoparlöre etkisi çok önemli bir nokta. Hem kablolu hem de Bluetooth kulaklıklar, telefonlara bağlandığında hoparlörü otomatik olarak devre dışı bırakıyor. Burada daha önce cihazınıza bağlanan bir ürünün olup olmadığını kontrol edin.

Kaynak: Teknolojioku

Dijital Pazarlama Haberleri: Dijital pazarlama için güncel dijital medya haberlerini birden fazla kaynaktan izinli yayınlayan platform.
Related Post