X
    Categories: Pazarlama

Telefonunuzun pilinin hızlı boşalmasının en önemli 7 nedeni

Telefonunuzun pil ömrü sürekli ve hızla boşalıyor mu? Bu durumun ne kadar sinir bozucu olduğunu biliyoruz. Bu anlamda, telefonunuzun pilinin hızla tükenmeye devam etmesinin 7 sebebini sizler için sıraladık.

Bu 7 sebebin ne olduğuna sayfamızın alt bölümünden göz atabilirsiniz.

1. Yüksek Ekran Parlaklığı

Özellikle dışarıdayken parlaklığı maksimumda tutmak uygun görünebilir, ancak bunun piliniz üzerinde büyük etkisi vardır. Ayrıca, ışık modunu kullanırken telefonunuzun maksimum parlaklıkta olması pilinizi daha da tüketir. Bu nedenle, ekstra pil ömründen tasarruf etmek için mümkünse ekran parlaklığınızı minimumda tutun.

2. Arka Plan Uygulamaları

Arka plan uygulamaları, doğrudan kullanmadığınız zamanlarda bile çalışır. Örnekler arasında VPN, anti-virüs, sağlık ve takvim uygulamaları sayılabilir. Bu uygulamalar, sizin müdahaleniz olmadan telefonunuzun belirli özelliklerini izler veya kontrol eder; bu da uygun olsa da pilinizi önemli ölçüde tüketir.

3. Resim İçinde Resim Modu

Telefonunuzda YouTube Premium, Twitch veya benzeri bir uygulama kullanıyorsanız daha önce resim içinde resim modunu kullanmış olabilirsiniz . Bu, diğer uygulamaları kullanırken ekranınızdaki küçük bir görüntüleme kutusunda herhangi bir videoyu veya akışı izlemeyi içerir. Bu uygun olsa da, aynı anda birden fazla uygulamayı bu şekilde kullanmak telefonunuzun pilini tüketebilir.

Kaynak: Teknolojioku

Dijital Pazarlama Haberleri: Dijital pazarlama için güncel dijital medya haberlerini birden fazla kaynaktan izinli yayınlayan platform.
Related Post