X
    Categories: Pazarlama

Tepside Redmi Note 11 Pro+ var! Hem de en ince ayrıntısına kadar! [Video]

Redmi Note 11 ailesi geçtiğimiz hafta büyük bir lansman ile birlikte tüketicilerin kullanımına sunulmuştu. Bu ailede en çok dikkatleri ise Redmi Note 11 Pro+ çekmişti. Akıllı telefonu en ince ayrıntısına kadar demonte ettiler.

Her şey mükemmel bir şekilde düzenlenmiş

Bir dakikalık videoda, Redmi’nin en yeni akıllı telefonunu yavaş yavaş söken bir kişiyi görüyoruz. Videoda yeni bir aktif buhar odası soğutma teknolojisi de ortaya çıkıyor. Bu yeni sistem, akıllı telefonun oyun oynarken veya örneğin uzun süre video kaydederken bile aşırı ısınmamasını sağlıyor.

Redmi Note 11 Pro+ akıllı telefonun sökülmesi oldukça kolay. Ayrıca cihazdaki modüller çok uygun ve akıllıca entegre edilmiş. Daha zorlu görevleri yerine getirmesi sırasında ısıyı etkin bir şekilde dağıtmak için kullanılan metal bir kaplama da telefonda yer alıyor.

Akıllı telefondaki alanın çoğunu, iki hücreye bölünmüş 4500 mAh kapasiteli büyük bir pil kaplıyor. Bu pil hızlı şarj teknolojisi sayesinde çok hızlı şarj olabiliyor. En üstte işlemci, depolama ve 108MP kamera lensi var. Bununla birlikte, ana sensör önemli ölçüde daha büyük. JBL’in stereo hoparlörleri ise doğrudan birbirlerinin üzerinde.

Soğutma sistemi güzelce tasarlanmış bir teknolojiyi içeriyor. Redmi her zamanki gibi harika bir fiyat-performans oranı sunan akıllı telefonu piyasaya sürdüğünden, satışların da iyi olmasını bekliyoruz.

Aşağıda sökülme videosunu izleyebilirsiniz:

Kaynak: Teknolojioku

Dijital Pazarlama Haberleri: Dijital pazarlama için güncel dijital medya haberlerini birden fazla kaynaktan izinli yayınlayan platform.
Related Post