X
    Categories: Pazarlama

Tercih yapamayanlar için en iyi Samsung telefonlar!

Yılların lider telefon üreticisi ve son zamanların en rekabetçi markalarından birisi de Samsung. Karşınızda; tercih yapamayanlar için en iyi Samsung telefonlar!

Koreli teknoloji devi olan Samsung’u açıklamak gerekirse; telefondan televizyona, beyaz eşyadan savunma sanayi ürünlerine kadar bir çok sektörde var olan Samsung, genel teknoloji piyasasında önemli bir rol oynuyor.

Her ne kadar 2020’nin Mayıs ayında piyasaya sürülen bir model olsa da 4GB RAM kapasitesi, 64GB ve 128GB depolama seçenekleri, 8nm üretimli Exynos 850 yongası ve ortalama 2600TL’lik fiyatı ile Galaxy A21s iyi bir fiyat performans ürünü.

Sektörde daha çok yeni bir oyuncu olan Galaxy A32, 64MP çözünürlüğe sahip iddialı kamerası, Helio G80 yongası ve 6GB RAM kapasitesi ile tercih edilebilir bir model. A32’nin ortalama fiyatı ise 3200TL civarında.

A21s’den en büyük farkı tasarım detayları olan Galaxy M12’nin ekranı 90Hz yenileme hızına sahip. Ayırca bu cihaz tıpkı A21s’de de olduğu gibi 48MP çözünürlüğünde fotoğraflar çekebiliyor, 6.5 inç PLS ekrana sahip ve 5000mAh bataryadan besleniyor. Cihazın fiyatı ise 2400TL civarlarında.

Kaynak: Teknolojioku

Dijital Pazarlama Haberleri: Dijital pazarlama için güncel dijital medya haberlerini birden fazla kaynaktan izinli yayınlayan platform.
Related Post