X

Tesla’dan daha uzun menzile ve daha düşük bir fiyat etiketine sahip olan yeni bir Model Y geliyor

Tesla, otomobillerini geliştirmeyi sürdürürken eski modellerini de gelişen teknoloji ile donatarak elden geçirmeyi ihmal etmiyor. Şirketten gelen bilgilere göre Tesla, 4.680 pil hücresine sahip batarya ile güncellediği Model Y’leri genel satışa açma hazırlığında.

Tesla’nın Mart 2020 yılında piyasaya sürdüğü Model Y üzerinde yaptığı bir güncelleme ile otomobili daha uzun mesafe kat edebilecek şekilde donatması, özellikle daha uzun ömürlü bir Tesla EV satın almak isteyenleri cezbedecek. Zira yeni Tesla Model Y’nin mevcut pil hücrelerinden 2 kat daha büyük kapasiteye, ancak 5 kat daha fazla verimliliğe sahip olacağı belirtilirken, otomobilin tek şarj ile 279 mil yol kat edebileceği söyleniyor.

Model Y ile ilgili tek önemli nokta menzili değil. Öte yandan otomobil, daha uygun fiyatlı olarak satışa çıkacağı söylenirken, fiyat bilgisi bilinmiyor. Bu arada otomobil hazır durumda. Tesla, şu an yeni Model Y’yi sadece Tesla çalışanları için satışa açmış. Ancak çok geçmeden tüketicilerin de ihtiyacına sunması bekleniyor.

  • iPhone’unuzdaki Diğer klasörünü boşaltın, depolama alanı kazanın…
  • Yakıt tüketimini azaltacak 20 öneri…

Kaynak: Chip

Dijital Pazarlama Haberleri: Dijital pazarlama için güncel dijital medya haberlerini birden fazla kaynaktan izinli yayınlayan platform.
Related Post