X

Tesla’dan Türkiye’ye özel elektrikli otomobil! Fiyatı Clio’dan bile ucuz!

Elektrikli otomobil pazarı hızlı bir şekilde büyüyor. Muhtemelen bu pazardaki aslan payı, sektörün köklü isimlerine gidecektir. Lakin burada Tesla için ayrı bir parantez açmak gerekiyor. Elektrikli otomobil devriminin öncüsü olan Tesla, rakipleriyle arasındaki farkı açmaya hazırlanıyor.

Hali hazırda pek çok pazarda boy gösteren Tesla’nın Türkiye’ye de geleceği iddia edilmişti. Hatta bu bizzat Elon Musk tarafından da açıklanmıştı. Fakat pandemi, çip krizi, üretim sıkıntısı derken, bazı planlar ertelenmek zorunda kaldı.

İyi haber şu ki Tesla Türkiye pazarı için nabız yoklamaya devam ediyor. Üstelik ABD merkezli otomobil devinin ülkemiz için fantastik planları da var.

Bilindiği üzere Tesla’nın birkaç popüler modeli bulunuyor. Genele baktığımızda bu modellerin fiyatları lüks spor otomobillerle yarışabilecek türden. Dolayısıyla Tesla bu şekliyle Türkiye pazarına da gelse de hitap edeceği kitle hayli sınırlı olacaktır.

Kaynak: Teknolojioku

Dijital Pazarlama Haberleri: Dijital pazarlama için güncel dijital medya haberlerini birden fazla kaynaktan izinli yayınlayan platform.
Related Post