X
    Categories: Pazarlama

Thodex’in kurucusuna Arnavutluk’ta operasyon!

Faruk Fatih Özer‘in kurduğu kripto para borsası Thodex’teki hesaplarda bulunan 2 milyar dolar ile yurtdışına kaçtığı belirlenmiş ve hakkında Interpol tarafından kırmızı bülten çıkarılmıştı. Türkiye’de de Thodex’e yönelik birçok operasyon düzenlenmiş, eş zamanlı operasyonlarda çok sayıda bilgisayar ve veri cihazına el konulmuştu. Aynı zamanda şirket çalışanlarının da ifadesi alınmıştı.

Bugün itibariyle Arnavutluk Emniyet Genel Müdürü de Arnavutluk’a kaçtığı belirlenen Fatih Özer’in kaldığı otelin tespit edildiğini belirtti. Otele yapılan operasyonda Faruk Fatih Özer daha önce kaçtığı için yakalanamadı.

Olay ile irtibatlı olduğu belirlenen 78 kişinin yakalanması için başta İstanbul olmak üzere 8 ilde eş zamanlı operasyon düzenlendi. Yapılan operasyonda şu ana kadar 62 kişi gözaltına alındı. Emniyetin açıklamasına göre şirket merkezinin bulunduğu Kadıköy’de de birçok döküman ve dijital materyala el konuldu.

Kaynak: Teknolojioku

Dijital Pazarlama Haberleri: Dijital pazarlama için güncel dijital medya haberlerini birden fazla kaynaktan izinli yayınlayan platform.
Related Post