X
    Categories: Pazarlama

TikTok sinema biletleri satmaya başlıyor!

TikTok sosyal medya camiasında kendini gösterdiğinden beri hiçbir şey aynı değil. Şirket uzun ve kısa süreli video akışı ile her şeyi değiştirdi. Ancak platform yakında daha fazla yenilik sunacak.

TikTok, dikkatinizi çeken bir fragmanı gördükten sonra yakında sinema bileti almanız için kolay bir yol sunabilir. Seçkin film stüdyolarına TikTok’ta Gösteri Saatleri adlı bir araç aracılığıyla erişilebilecek. Stüdyolar tam bir fragman gösterebilecek, ardından gösterim saatleri ve yakındaki tiyatrolarla ilgili ayrıntıları gösterebilecek. Ayrıca bilet satın alabileceğiniz bir ortak siteye bağlantı ekleyebilecekler.

TikTok, kullanıcıların yüzde 52’sinin uygulamada yeni bir şov, film veya oyuncu hakkında bilgi edindiğini ve bir eğlence reklamı veya fragmanı görenlerin dörtte birinin bilet satın aldığını söylüyor. Bu araç, işleri kolaylaştırabilir ve (stüdyoların bakış açısından) tüketicilerin bilet satın alma niyetlerini takip etmelerine yardımcı olabilir.

TikTok sinema biletleri satmaya başlıyor!

Platform, markalara ve reklamcılığa odaklanan bir zirvenin parçası olarak Showtimes’ı TikTok’ta duyurdu. Dikkate değer bir diğer güncelleme, mobil oyun şirketleriyle işbirliği yapan içerik oluşturucuların, insanların tanıttıkları oyunu indirmelerine yardımcı olmak için ilgili iOS ve Android uygulama mağazası bağlantılarını ekleyebilecekleri gerçeği.

İçerik oluşturucular ayrıca bir videoda sergiledikleri hizmet veya ürün hakkında daha fazla ayrıntıya bağlantı içeren bir yorumu sabitleyebilecekler. Markaların iş ortaklığı yapabilecekleri influencerlar bulabileceği TikTok Creator Marketplace güncellemeleri olacak.

Kaynak: Teknolojioku

Dijital Pazarlama Haberleri: Dijital pazarlama için güncel dijital medya haberlerini birden fazla kaynaktan izinli yayınlayan platform.
Related Post