X
    Categories: Sosyal Medya

TikTok’ta Karşımıza Çıkan Teknoloji Hilelerini Denedik

İnternette her gördüğümüze inanmamamız gerektiğini artık hepimiz biliyoruz. Pek çok konuda sayısız pratik fikre ve yeni bilgiye ulaşabileceğimiz internet alemi, aynı zamanda oldukça saçma ve gerçekliği mümkün olmayan bilgilerle de dolu. Bu durumun en komik örnekleri genellikle ‘life hack’ tarzı videolarda karşımıza çıkıyor.

TikTok da platformun yapısı itibarıyla bu tür videoların adeta cenneti. Ekranı her kaydırışınızda karşınıza bir hile videosu çıkması mümkün. Biz de karşılaştığımızda ‘Bunun gerçekten işe yarama ihtimali ne ki?’ dediğimiz bazı ‘life hack’ tarzında teknoloji hilelerini sizin için test ettik.

İşe yarayanlar olmadı değil:

Bu teknoloji hileleleri arasında akıllı telefonlar için olan ve işe de yarayan bazı hileler olduğu gibi, ayakları halıya sürtüp karşılıklı temas edince ampul yakmak gibi kulağa da göze de komik gelen ve sonu baştan belli olan bazı sıra dışı hileler de var.

Ancak tabii, özellikle telefonlar için hile olarak sunulan pek çok içeriğin de aslında ne kadar ‘hile’ olduğu tartışılır. Çünkü pek çoğu aslında telefonlarımızın zaten sunduğu özellikleri farklı şekillerde kullanmakla ilgili. Bunların ‘hile’ olarak sunulması ise aslında Tiktok’ta bu tür videoların dikkat çekip daha çok izleniyor olmasıyla ilgili diyebiliriz.

Test ettiğimiz tüm hilelere göz atmak için son videomuzu izleyebilir; videomuzda yer almayan ancak karşılaştığınızda sizi güldüren ya da işe yarayıp da şaşırtan bazı hileleri bizimle yorumlar kısmında paylaşabilirsiniz. Keyifli seyirler!

Kaynak: Webtekno

Dijital Pazarlama Haberleri: Dijital pazarlama için güncel dijital medya haberlerini birden fazla kaynaktan izinli yayınlayan platform.
Related Post