X
    Categories: Pazarlama

TOGG merak uyandıran bir paylaşımla tekrar gündemde

Geçtiğimiz günlerde “Otomotiv Sektöründe Yeni Nesil Teknolojiler ve Otonom Araçlar” semineri çevrim içi gerçekleştirildi. Türk Sanayicileri ve İş İnsanları Derneği (TÜSİAD), Alman-Türk Bilişim ve İletişim Teknolojileri İleri Araştırmalar Merkezi’nin (GT-ARC) iş birliğiyle düzenlenen seminerde bazı açıklamalar yapıldı.

TÜSİAD Yönetim Kurulu Üyesi ve Dijital Türkiye Yuvarlak Masası Başkanı Serkan Sevim’in moderatörlüğünde gerçekleşen etkinliğe, Sanayi ve Teknoloji Bakan Yardımcısı Kacır, GT-ARC Direktörü ve Berlin Teknik Üniversitesi Yapay Zeka Kürsü Başkanı Prof. Dr. Şahin Albayrak ve Ford Otosan Otonom Sürüş Sistemleri Lideri Berzah Ozan gibi önemli isimler de katıldı.

Türkiye’nin merakla beklediği TOGG projesiyle ilgili bazı ifadeler de yer aldı.

Sadece elektrikli araç üretmenin değil, batarya, otonom araç teknolojileri gibi yenilikçi teknoloji alanlarında Türkiye’deki üretim ve AR-GE altyapısının da güçlendirilmesinin hedeflendiği belirtildi.

Kaynak: Teknolojioku

Dijital Pazarlama Haberleri: Dijital pazarlama için güncel dijital medya haberlerini birden fazla kaynaktan izinli yayınlayan platform.
Related Post