X

TOGG’u bekleyenler için kötü haber! Herşey üst üste geliyor!

Otomobil sektörüne yön vermesi beklenen TOGG’un çıkışına sayılı günler kalmıştı. Şubat ayında ön siparişler alınmaya başlanacak ve Mart ayında da ilk TOGG’lar sahipleriyle buluşacaktı. En azından planlar bu yöndeydi.

Bilindiği üzere milyonlarca insan Türkiye’nin ilk yerli ve milli elektrikli otomobili için nefesini tutmuş bekliyordu. Nihayet beklenen güne yaklaştığımız anda hiç de hesapta olmayan aksilikler yaşadık.

6 Şubat günü Maraş’ta gerçekleşen depremde şimdiye kadar 25 bin civarında vatandaşımız ne yazık ki hayatlarını kaybetti. Nitekim önümüzdeki süreçte bu sayının artmasına da kesin gözüyle bakılıyor. Elbette merak edilen temel unsurlardan birisi de bu durumun TOGG’u nasıl etkileyeceği yönündeydi.

Türkiye’de deprem gününden beri hayatın büyük oranda durduğunu söyleyebiliriz. Binlerce kişi işini gücünü bırakıp deprem bölgesine yardıma koştu. Dolayısıyla bu durum da normal yaşantıyı ister istemez etkiledi. Nitekim etkilemeli de.

Kaynak: Teknolojioku

Dijital Pazarlama Haberleri: Dijital pazarlama için güncel dijital medya haberlerini birden fazla kaynaktan izinli yayınlayan platform.
Related Post