X

TOGG’un fiyatı netleşti! Görenler hayret ediyor

Tüm Türkiye’nin merakla beklediği yerli otomobil TOGG uzun süredir gündemden düşmüyor. Dönem dönem fiyatı ile ilgili detayların sızdırıldığı araç ile ilgili şimdi flaş bir gelişme yaşandı.

Sızıntılara bakılırsa Cumhuriyetin ilanının yıl dönümünde 29 Ekim’de Bursa’nın Gemlik ilçesinde yer alan TOGG’un fabrikası açılacak. Tahmini olarak da TOGG araçlar mart ayında yollarda olacak. Şimdi ise fiyatı ile ilgili de bomba ortaya atıldı.

Uzun süredir merakla beklenen Türkiye’nin yerli ve milli otomobili nihayet üretim bandından inecek. Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, geçtiğimiz dönemlerde Togg’un fiyatıyla ilgili önemli bir ipucu vermişti. Şimdi ise Togg C-SUV’un fiyatıyla ilgili tahmini rakam belli oldu.

Beklenen tarih olan 29 Ekim’e az bir zaman kaldı. Bu kapsamda fabrika neredeyse tamamlanma aşamasına gelmiş durumda. Bakan Varank ”Doğru zamanda doğru teknolojiye yatırım yaptık” ifadeleriyl TOGG hakkında bazı detaylar verdi.

Kaynak: Teknolojioku

Dijital Pazarlama Haberleri: Dijital pazarlama için güncel dijital medya haberlerini birden fazla kaynaktan izinli yayınlayan platform.
Related Post