X
    Categories: Pazarlama

TOKİ sosyal konut kura çekilişi başladı! Kura çekim sonuçları belli oldu! Hangi iller açıklandı?

TOKİ Şırnak-Ardahan kura çekilişi vatandaşların katılımı ile noter huzurunda çekildi. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, TOKİ sosyal konut kura çekilişi ile ilgili son dakika açıklaması yaptı. Bakan Kurum, sosyal konut kura çekilişinin başladığını bildirdi. TOKİ sosyal konut projesinde ilk kura 7 Kasım Pazartesi günü tamamlandı ve hak sahipleri belli oldu.

Cumhriyet tarihinin en büyük sosyal konut projesi Başkan Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatı ile Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı’nın uhdesi altında başlatılmıştı.

TOKİ’nin üstlendiği projede büyük bir heyecan yaşanıyor. 250 bin konutun ilk kura çekilişi 7 Kasım’da Şırnak ve Ardahan’da gerçekleştirildi

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Twitter hesabından TOKİ sosyal konut kura çekilişinin başladığını duyurdu. Bakan Kurum paylaşımında, “Haydi bismillah! Başladık.” ifadelerini kullandı.

Kaynak: Teknolojioku

Dijital Pazarlama Haberleri: Dijital pazarlama için güncel dijital medya haberlerini birden fazla kaynaktan izinli yayınlayan platform.
Related Post