X

Toyota Corolla 2022 fiyat listesi açıklandı! Bakmayan pişman

2022 Toyota Corolla fiyatlarına göre beklentileri fazlasıyla karşılayan bir tasarıma sahip. Araç sürücülerinin uzun süredir tercihleri arasında yer alan otomobil serisi 2022 fiyat listesini kullanıcılara sunmuştu.

Corolla‘nın bu kadar çok tercih edilmesinin sebepleri arasında konforlu bir tasarım sunması yer alıyor. Sade, geniş ve yenilikçi bir iç mekana sahip otomobiller sürücünün ve yolcunun her zaman rahat etmesini sağlıyor.

Yenilenen donanım özellikleri ile daha fazla tercih edilen bir otomobil serisi haline gelen Yeni Corolla sınıfındaki aynı fiyat bandındaki rakiplerine kıyasla sunduğu konfor ile ön plana çıkıyor. Görünüşe göre yeni Corolla eski versiyonlarına göre daha sportif ve dinamik bir tasarım ile karşımıza çıkıyor.

Toyota’nın “efsaneleşen” modeli, 2017 yılında satış rekorları kırmıştı. Ancak otomobil fiyatlarında yaşanan artışlar ve çip kıtlığı gibi sebeplerle şu anda otomobil sahipleri ve otomobil almak isteyenler iki kere düşünür oldu diyebiliriz.

Kaynak: Teknolojioku

Dijital Pazarlama Haberleri: Dijital pazarlama için güncel dijital medya haberlerini birden fazla kaynaktan izinli yayınlayan platform.
Related Post