X

Toyota GR Corolla’nın fiyatlandırması ortaya çıktı! [Uygun fiyata GR Corolla!]

Toyota GR Corolla ile kullanıcıların beğenisini kazanmıştı. Performansıyla ve direksiyon başındayken nasıl hissettirdiğiyle ilgili her şey iyi görünüyor.

GR Corolla’nın üç versiyonu mevcut olacak: Core, Circuit ve sınırlı sayıdaki Morizo ​​Edition. Core, ilk olarak sonbaharın sonlarında gelecek ve 35.900 dolarlık (654.137₺) bir *MSRP fiyatı olacak. Circuit ve Morizo ​​Edition, sırasıyla 42.900 $ (781.709₺) ve 49.900 $ (909.260₺) fiyatla 2023 baharında gelecek.

Core ve Circuit, 300 beygir gücü ve 273 lb-ft tork üreten 1.6 litrelik üç silindirli turbo şarjlı bir motorla güçlendirilecek. Morizo ​​da 300 hp’ye sahip, ancak tork 295 lb-ft daha yüksek olacak.

*MSRP: Fabrika satış fiyatı

Tüm modeller, gücü değişken tork dağılımına sunan dört tekerlekten çekiş sistemine sahip, devir uyumlu altı vitesli manuel şanzımanla standart olarak gelecek. Bu sistem ilk olarak GR Yaris’te görücüye çıkmıştı. Yaris’in AWD sistemi sayesinde küçük hatchback segmentini yeniden tanımladığını söylememize gerek yoktur umarız.

Morizo, standart olarak yakın orantılı dişli kutusu ve daha kısa diferansiyel dişlileri ile birlikte gelecek. Motor gücü, sürüş moduna bağlı olarak 60:40, 50:50 veya 30:70 oranında önden arkaya dağıtılabiliyor.

Core ve Circuit, agresif ve işlevsel havalandırmalara, kanatçıklara ve aerodinamik geliştirmelere sahip. Devre modellerinde çatıya monte bir spoyler bulunuyor. İki model için farklı renk paletleri ve dış paketler mevcut, ancak her iki model de Michelin Pilot Sport 4 lastiklerle donatılmış 18 inç alaşımlı jantlara sahip olacak. Morizo ​​biraz daha özel ve standart olarak 18 inçlik dövme alaşım jantlar ve Michelin Pilot Sport Cup 2 lastiklerle geliyor.

Kaynak: Teknolojioku

Dijital Pazarlama Haberleri: Dijital pazarlama için güncel dijital medya haberlerini birden fazla kaynaktan izinli yayınlayan platform.
Related Post