X

Toyota Proace City Türkiye’de. İşte fiyatı ve özellikleri

Toyota Proace City ticari araç kategorisine yeni katılan bir çözüm oldu. İşte aracın özellikleri ve fiyatı.

Türkiye’de fabrikası bulunan otomobil markalarından biri olan Toyota, yeni ticari aracının duyurusunu yaptı. Sektörde Renault Kango, Volkswagen Cady, Peugeot Partner ve Ford Courier gibi rakiplerin bulunduğu bir kategoriye giriş yapan Toyota Proace City, tüm bu araçlara benzeyen bir tasarıma sahip.

‘Bu ismi nereden buldunuz’ dedirten bir isme sahip olan araç 199.500 TL’den başlayan fiyatlarla Türkiye’de satışa sunuldu.

Aracın Dream, Flame X-Pack ve Passion X-Pack olmak üzere 3 farklı donanım seviyesi bulunuyor. Sınıfında yalnızca Proace City’de bulunan yansıtmalı renkli gösterge ekranı, bütün versiyonlarda standart olarak sunulan akıllı telefon entegrasyonu, Flame X-Pack ve Passion X-Pack’te yine standart olarak bulunan panoramik cam tavan gibi özellikleri bulunan araç, 5 yıl 150 bin kilometre garanti verecek. Ki bu sınıfında verilmeyen bir garanti süresi olarak karşımıza çıkıyor.

Araç hem iş hem de özel amaçlı olarak kullanılacak şekilde tasarlandı. 821 kg taşıma kapasitesi ve 1000 kg’lik römork çekme kapasitesine sahip olan Proace City’nin bagaj hacmi ise 775 litre ve arka koltuklar katlandığında bu rakam 1414 litreye çıkıyor.

İki farklı motor ve şanzıman seçeneği

Proace City, iki farklı dizel motor seçeneğiyle tercih edilebilecek. 100 HP ve 130 HP’lik 1.5 litre dizel motor. 100 HP güç ve 250 Nm tork üreten 1.5 litrelik giriş seviyesi dizel motor, 5 ileri manuel şanzımanla eşleştiriliyor. 110 g/km CO2 değerine sahip motorun karma tüketimi 4.2 litre/100 km. Bu güç ünitesi, PROACE CITY’nin 0-100 km/s hızlanması 12.9 saniye tamamlamasını ve 172 km/ maksimum hıza ulaşmasını sağlıyor.

Kaynak: Teknolojioku

Dijital Pazarlama Haberleri: Dijital pazarlama için güncel dijital medya haberlerini birden fazla kaynaktan izinli yayınlayan platform.
Related Post