X

Toyota Yaris fiyat listesi! Bu liste kafa karıştırır!

B sınıfı hatchback kısmında bulunan Toyota Yaris, tasarımı ile beğeni topluyor. Genellikle hanımlar tarafından tercih konusu olan araç, minimal bir yapıya sahip. Buna rağmen oldukça ergonomik olan Yaris, şehir içi kullanımlarda sürücülerine büyük bir rahatlık sağlıyor.

Özellikle de İstanbul gibi park yeri bulmanın oldukça zor olduğu şehirlerde ise Yaris tam bir kurtarıcı rolünde. Dar alanlara kolayca sığan otomobil, bu anlamda da kullanıcılarını memnun etmeyi başarıyor. Ancak her güzelin bir kusuru olduğu gibi Yaris’te de kusurlar mevcut.

Toyota Yaris fiyat listesi: O artık yarım milyon

Bu kusurların başında ise bagaj hacmi geliyor. Araç, yalnızca 286 litrelik bir bagaj hacmi sunuyor ve bu değerleri ile birlikte sınıf standartlarının altında kalıyor. Her ne kadar küçük bir otomobil olduğunu biliyor olsak da işin açıkçası biraz daha fazlasını beklerdik.

Bu özelliği, modeli uzun yolculuklar için pek cazip kılmazken, 1.0 litrelik ufak motoru da performans olarak bunu destekliyor.

Kaynak: Teknolojioku

Dijital Pazarlama Haberleri: Dijital pazarlama için güncel dijital medya haberlerini birden fazla kaynaktan izinli yayınlayan platform.
Related Post