X

Toyota Yaris’de müthiş fiyat avantajı! Kaçıran çok üzülür

B hatchback alanında tüketicilerin pek çok alternatifi bulunuyor. İşte bu alternatiflerden bir tanesi de Toyota Yaris. Minimal tasarım yapısına sahip olan söz konusu otomobil, bu sayede şehir içi kullanımlarda kolay bir sürüşe sahip.

Özellikle de İstanbul gibi park alanlarının sınırlı olduğu şehirler için biçilmiş kaftan olan Yaris, dar park alanlarına rahatlıkla sığıyor.

Toyota Yaris fiyat listesi: Önemli olan boyu değil işlevi

Toyota Yaris sınıfındaki diğer rakiplerine göre biraz daha dar bir bagaj kapasitesine sahip. 286 litrelik bir bagaj hacmi sunan otomobil, segment standartlarının gerisinde kalıyor.

Volkswagen Polo’nun 351 litre, Hyundai i20’nin 352 litrelik hacim sunduğunu düşünecek olursak Yaris’in bu anlamda ne kadar yetersiz olduğu daha net şekilde ortaya çıkıyor.

Model baz donanım seviyesinde manuel şanzıman ile beraber geliyor. 1.0 litrelik benzinli bir motordan gücünü alan Yaris, bu özellikleriyle beraber 459.750 TL’den satılıyor. Bahsi geçen donanım paketinin ismi ise Vision olarak belirlenmiş. Aracın donanım seçenekleri ve fiyat listesinin tamamına aşağıdan ulaşabilirsiniz. İşte 2022 Toyota Yaris güncel fiyat listesi!

Kaynak: Teknolojioku

Dijital Pazarlama Haberleri: Dijital pazarlama için güncel dijital medya haberlerini birden fazla kaynaktan izinli yayınlayan platform.
Related Post