X

Türk oyun yapımcısına çirkin saldırı!

Döneminin efsane grafikleri ve hikayesiyle aklımıza kazınan Crysis ve Far Cry oyunlarının geliştiricisi Crytek firmasının uğradığı hacker saldırısı sonucunda üzerinde çalıştığı projeler sızdırıldı. Paylaşılan bilgiler arasında yeni bir Battle Royale oyunu da yer alıyor.

Bu aralar popüler olan Battle Royale oyun türünün arasına önümüzdeki yıllarda Crysis: Next Battle Royale isminin de katılması yüksek ihtimal.

Türk oyun yapımcısına çirkin saldırı!

Almanya merkezli oyun geliştirici firması Crytek, geçtiğimiz günlerde hacker grubunun saldırısına uğradı. Saldırı sonucunda firmadan çok büyük boyutlu dosyalar sızdırıldı. Sızdırılan bilgiler arasında Crytek firmasının önümüzdeki yıllarda tanıtacak olduğu oyunlar da vardı.

Bu oyunlar arasında en dikkat çeken ise Crysis: Next Battle Royale isimli proje oldu. Sevilen Crysis oyununun Battle Royale uyarlaması olan bu oyunun ismi geçmesi bile meraklılarını heyecanlandırmaya yetecek gibi gözüküyor. 

Bu oyunun yanında sızdırılan diğer oyunlar ise şu şekilde;

Robinson II
Hunt Mobile
Rome Next
Crysis VR.

Ek olarak belirtmekte fayda var, sızdırılan bilgiler bir hacker grubunun saldırısı sonucunda yayınlandı. Yani hiç birinin resmiyeti yok, ismi geçen oyunların geliştirme aşamasında olabileceği gibi, sadece bir fikir bile olabilir. Önümüzdeki zamanlarda neler yaşanacağını yakından takip edip sizlerle paylaşacağız.

Kaynak: Teknolojioku

Dijital Pazarlama Haberleri: Dijital pazarlama için güncel dijital medya haberlerini birden fazla kaynaktan izinli yayınlayan platform.
Related Post