X

Türkiye’de 5 asgari ücretle alabileceğiniz otomobiller! Şaka değil gerçek!

Hep şuna özeniriz. Avrupa’da 4 – 5 asgari ücretle bir otomobil almak mümkündür. Peki Türkiye’de? Türkiye’de 4 – 5 asgari ücretle yeni bir otomobil almak mümkün mü? Hemen yanıtlayalım. Evet mümkün. Elbette Avrupa’daki kadar iyi bir otomobil satın alamıyoruz ama yine de ayağımız yerden kesiliyor.

Malum asgari ücret şu sıralar 5500 TL’ye kadar yükselmiş durumda. Dolayısıyla 4 – 5 asgari ücret dediğimiz zaman skalamız 27 bin TL’ye kadar genişliyor. Bu sayede temiz yürüyebilen bir serçe almamız da mümkün oluyor. Hem de çekme belgesi yok.

Listemizdeki en iyi diğer otomobil ise Renault Toros. Aslında temiz bir Toros 100 bin TL civarına satılıyor. Fakat az masrafı olan bir Toros için 25 bin TL seviyelerinde ücret ödemeniz yeterli.

Eğer daha alışılmadık bir otomobil arıyorsanız o zaman tercihiniz Tuanus olabilir. Ford imzası taşıyan bu otomobil güçlü motoruyla dikkatleri üzerine çekiyor.

Kaynak: Teknolojioku

Dijital Pazarlama Haberleri: Dijital pazarlama için güncel dijital medya haberlerini birden fazla kaynaktan izinli yayınlayan platform.
Related Post