X

Türkiye’de satılan en ucuz sıfır kilometre sedan otomobiller!

Artan kur ve vergi oranlarıyla birlikte sıfır otomobil almak giderek zorlaşıyor. Fakat özellikle Türkiye’de kullanıcıların sedan otomobillere olan ihtiyacı giderek artıyor. Bununla birlikte birçok kullanıcı “En ucuz sıfır kilometre sedan otomobil hangisi?” sorularını sormaya başlıyor. İşte karşınızda Haziran 2023 itibariyle Türkiye’de satılan en ucuz sıfır kilometre sedan otomobiller!

Türkiye’de satılan en ucuz 5 sıfır kilometre sedan otomobil!

Gelen son kur zamlarının ardından otomobil fiyatları giderek artıyor. Bizde sizler için şu an Türkiye’de satılan en ucuz 5 sıfır kilometre sedan otomobili listeledik.

1- Fiat Egea

Özellikle en ucuz listelerimizin ilk sırası uzun zamandır Fiat Egea’ya ait. Egea’nın gelen son zamlardan sonra fiyatı ciddi oranda artmış olsa da Türkiye’de satılan en ucuz sıfır kilometre sedan otomobil unvanının hala sahibi. 1.4 Fire 95 Hp motoru ve manuel şanzıman seçeneği ile 555 bin 900 TL fiyat etiketine sahip.

2- Renault Taliant

Renault özellikle Clio modeli ile global çapta isim yapmış bir marka. C ve D segment otomobilleriyle de bilinen Fransız markasının ekonomik aile sedanı olarak tanımladığı Taliant modeli listemizdeki en ucuz otomobil olarak karşımıza çıkıyor. 1.0 Sce 65 Hp güç üreten motoru ve 5 ileri manuel vites donanımıyla Taliant güncellenen listelere göre 683 bin TL fiyat etikete sahip.

3- Citroen C-Elysee

Listemizin 2. sırasında da yine bir Fransız modeli var. Bir dönem filolar tarafından oldukça talep göre C-Elysee Citroen markasında “ekonomik sedan” olarak öne çıkıyor. Aracın 1.5 litre hacme sahip BlueHDİ ünitesi 6 ileri manuel şanzıman ile birlikte 745 bin TL fiyat etiketine sahip.

4- Honda City

Bir dönem Türkiye’de satılan ve oldukça sevilen City modeli yakın tarihlerde tekrar ülkemize giriş yaptı. Honda model ailesinde Civic modelinin küçük kardeşi sayılan City 1.5 litre VTEC motoru ve otomatik şanzımanı ile birlikte 897 bin TL fiyat etiketine sahip.

5- Renault Megane

Türkiye’de üretilen ve her yeni modeliyle satış rekorları kıran Megane 1.3 TCE motorlu versiyonu ile listemizin 4. sırasında. Dolu paketleriyle C segmenti ile D segmenti arasındaki geçişi temsil eden Megane 1.3 TCE ve 6 ileri manuel şanzıman seçeneği ile 903 bin TL fiyat etiketine sahip.

Bonus- Hyundai Elantra

Aslında listemizde yer almıyor. Fakat Elantra bu listede 6. sırada sayılabilecek bir otomobil ve Megane ile arasındaki fiyat farkı sadece 7 bin TL. Bu yüzden bonus sırasından listemize giriş yapıyor. Hyundai Elantra 1.6 litre MPI motoru ve manuel şanzıman seçeneği ile 910 bin TL fiyat etiketine sahip.

Peki siz “Türkiye’de satılan en ucuz sıfır kilometre sedan otomobiller!” listesi hakkında ne düşünüyorsunuz? Görüşlerinizi yorumlar kısmında belirtmeyi unutmayın…

Kaynak: Shiftdelete

Dijital Pazarlama Haberleri: Dijital pazarlama için güncel dijital medya haberlerini birden fazla kaynaktan izinli yayınlayan platform.
Related Post