X
    Categories: Pazarlama

‘Türkiye’nin teknoloji gücüne herkesi ikna edeceğiz’

Microsoft Genel Müdürü Levent Özbilgin, düzenlenen basın toplantısında Microsoft Türkiye’nin önümüzdeki dönem büyüme stratejilerini açıkladı.

Microsoft Genel Müdürü Levent Özbilgin’in ilk basın toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıda yeni görevi ile ilgili bilgiler veren Özbilgin, Microsoft Türkiye Genel Müdürü olarak yol haritasını da paylaştı. İşte Özbilgin’in açıklamalarından satır başlıkları:

“TÜRKİYE’NİN TEKNOLOJİ GÜCÜNE HERKESİ İKNA EDECEĞİZ”
“Dijital dönüşüme yatırım yapan, veriden anlam çıkaran ve inovasyon kültürünü benimseyen şirketler yeni ekonominin mimarları olacaklar; burada inanılmaz büyük bir pazar söz konusu. Bulut gibi yenilikçi teknolojilere yatırım yapan şirketler bugün yüzde 30 artış yaşıyor. Microsoft Türkiye’nin yeni Genel Müdürü olarak en büyük hedefim müşterilerimizin ve ülkemizin gerçek potansiyelini ortaya çıkarmak. Microsoft’u Türkiye’de sadece satış yapan değil; Türkiye’ye yatırım yaparak Türkiye ile birlikte büyüyen bir kuruluş haline getirmek istiyorum. Türkiye’nin teknoloji ile büyümesine ve katma değer üretmesine katkı sağlamak, aslında Türkiye’yi teknolojiye ikna etmek anlamına geliyor.

Bir başka deyişle, söylediklerimizle değil yaptıklarımızla teknolojinin gücüne ve buradaki potansiyele herkesi ikna etmek istiyoruz. Bunun adı bulut olsun, hyper ölçek olsun, sibergüvenlik olsun, 5G olsun, ne olursa olsun. Global teknoloji firmalarının getirdiği teknolojik çözümlerin üzerine kendi yerel gücünü inşa eden, rekabet gücüne teknolojiyle güç katan bir ülke olmamız gerekiyor. Bunun için her alanda teknoloji kasımızı güçlendirmeliyiz. Bunun için de 5 alana odaklanacağız”

1 – Yetkinliklerin gelişmesi için farklı programlarımızla destek veriyoruz

“Yurtdışındaki gözlemlerim ve IT sektöründeki 15 yılı aşkın uluslararası deneyimimle rahatlıkla şunu söyleyebilirim ki; teknolojik gelişmeler artık tüm dünyada aynı anda ve büyük bir hızla oluyor ve söz konusu yenilikler herhangi bir coğrafyadan gelebiliyor. Eskiden Silikon Vadisi’ni bilişimin kalbi olarak yorumlarken, şimdi birçok ülke ve şirket pekala inovatif çözümleri ile trendleri değiştirebiliyor. Bu sebeple, her kurumun geleceğe hazırlanmak için teknolojik kas gücünü artırması şart. Bunun da net bir formülü var: TEKNOLOJİNİN GÜCÜ: (Yeni Teknolojiler X Yeni Yetkinlikler) Güven.

Kaynak: Teknolojioku

Dijital Pazarlama Haberleri: Dijital pazarlama için güncel dijital medya haberlerini birden fazla kaynaktan izinli yayınlayan platform.
Related Post