X
    Categories: Sosyal Medya

Twitter, Blue abonelerine reklamsız makaleler sunmayı bırakabilir

Şimdi ise, bir yıldan biraz daha uzun bir zaman sonra Twitter bu özelliği kaldıracak gibi görünüyor. The Wall Street Journal’ın haberine göre şirket, Twitter Blue müşterilerine yayıncıların reklamsız makalelerine erişme olanağı özelliğini durdurmayı planlıyor.

Dergi, Twitter’ın bu değişikliği ne zaman uygulamaya başlayacağını belirtmedi. Ancak, şirketin yeni sahibi Elon Musk‘ın 7 Kasım olarak belirlenmiş çok yakın bir tarihte Twitter Blue’nun fiyatını yükseltmek istediği yönündeki son haberlere dayanarak, bunun er ya da geç gelmesi olası. Bu Musk’ın ücretli hizmette yapmak istediği birkaç değişiklikten biri gibi görünüyor. En önemlisi, “doğrulama”yı bir Twitter Blue avantajı yapmak istediği bildiriliyor.

Twitter, Blue abonelerine reklamsız makaleler sunmayı bırakabilir

Hizmetten reklamsız makaleleri çıkarmanın yayıncıları etkilemesi pek de mümkün değil. Dergi, bu hizmetin zaten programın gelirlerinde anlamlı bir fark yaratacak kadar kullanıcıyı hiçbir zaman cezbetmediğini bildiriyor. Ancak bir özelliği daha çıkarmanın yapabileceği şey Twitter Blue’yu halihazırda ödeme yapanlar için daha az cazip hale getirmek olabilir. Musk, şirketi devralmasını tamamlamadan önce planının hizmeti iyileştirmek olduğunu ve böylece Twitter’ın reklam verenlere olan bağımlılığını azaltabileceğini söylemişti. Daha fazlasını bilmeden, Twitter Blue’dan bazı özellikleri kaldırmanın ve aynı zamanda maliyetini artırmanın bu hedefe nasıl ulaşacağını görmek şimdilik zor.

Kaynak: Teknolojioku

Dijital Pazarlama Haberleri: Dijital pazarlama için güncel dijital medya haberlerini birden fazla kaynaktan izinli yayınlayan platform.
Related Post