X
    Categories: Sosyal Medya

Twitter, Blue abonesi olmayanlara mesajlaşma sınırı getiriyor!

Sosyal medya devi Twitter, platformdaki kullanıcı deneyimini iyileştirmek ve gelirlerini artırmak amacıyla yeni bir adım atmaya hazırlanıyor. Son bilgilere göre, Twitter Blue abonesi olmayan kullanıcılara mesajlaşma kısıtlaması getirileceği ortaya çıktı. Bu adım, platformda daha fazla kullanıcıyı abonelik hizmetine çekmeyi hedeflerken, bazı kullanıcılar arasında ise tartışmalara neden oldu.

Twitter Blue, kullanıcılara ek özellikler sunan ve aylık bir abonelik ücreti gerektiren bir hizmet olarak biliniyor. Bu hizmete abone olan kullanıcılar reklamlardan kaçınma, doğrulama rozeti alma ve yorumlarda öne çıkma gibi ek avantajlara sahip oluyorlar. Yeni gelen haberler ise Twitter Blue abonesi olmayan kullanıcıların artık mesajlaşma konusunda kısıtlamalara tabi tutulacağını bizlere söylüyor.

Twitter, Blue abonesi olmayanlara mesajlaşma sınırı getiriyor!

Bu yeni düzenlemeye göre, Twitter Blue abonesi olmayan kullanıcılar günlük mesaj gönderim limitini aştığında, ertesi güne kadar mesaj atamayacaklar. Bu adım, özellikle platformu yoğun bir şekilde kullanan veya büyük takipçi kitlesine sahip olan kullanıcıları etkileyecek gibi görünüyor. Kısıtlamanın, Twitter Blue aboneliğine teşvik etmek ve bu hizmetin daha fazla gelir sağlamasını sağlamak amacıyla getirildiği belirtiliyor.

Twitter sözcüleri, bu yeni düzenlemenin kullanıcıların platformu daha verimli bir şekilde kullanmasını amaçladığını ve daha iyi bir kullanıcı deneyimi sağlamak için yapıldığını belirtti. Ayrıca mesajlaşma kısıtlamasının, Twitter Blue aboneliğinin yanı sıra Twitter’ın ücretsiz sürümünü kullanan kullanıcılara da avantajlar sağlayan başka özelliklerle birlikte sunulabileceği de dile getirildi.

Kaynak: Teknolojioku

Dijital Pazarlama Haberleri: Dijital pazarlama için güncel dijital medya haberlerini birden fazla kaynaktan izinli yayınlayan platform.
Related Post