X

Twitter CEO’sundan Elon Musk’ın “satışı askıya alma” duyurusunun ardından ilk açıklama geldi

Twitter CEO’su Parag Agrawal, bir dizi tweet ile Elon Musk’ın şirketi satın alma anlaşmasının suya düşebileceği olasılığını kabul etti. Agrawal, şu an için Twitter’ı “yönetmek ve işletmekten sorumlu” olduğunu ve son değişikliklerinin “daha güçlü bir Twitter oluşturmak” ve maliyetleri yönetmeye yardımcı olması anlamına geldiğini söyledi.

Agrawal, “Anlaşmanın tamamlanmasını beklerken, tüm senaryolara hazırlıklı olmamız ve her zaman Twitter için doğru olanı yapmamız gerekiyor. Twitter’ı yönetmekten ve işletmekten sorumluyum ve işimiz her gün daha güçlü bir Twitter oluşturmak” dedi.

  • Twitter’da neler oluyor?

Elon Musk, bu sabah 44 milyar dolarlık Twitter satın alımının spam ve sahte hesaplarla ilgili endişeler nedeniyle “geçici olarak askıya alınmış olduğunu” tweet’lemişti. Musk’ın anlaşmayı gerçekten durdurup durduramayacağı tamamen belirsiz olsa da açıklamalar, Twitter’ın hisselerinin yüzde 10 civarında düşmesine yol açarak yatırımcıları korkutmak için yeterli oldu.

Bu arada Bloomberg’den Matt Levine, bir anlaşmayı beklemeye almanın “önemli bir şey olmadığını” iddia ediyor.

Kaynak: Chip

Dijital Pazarlama Haberleri: Dijital pazarlama için güncel dijital medya haberlerini birden fazla kaynaktan izinli yayınlayan platform.
Related Post