X

Twitter’da attığınız tweet’ler, artık çok farklı olacak: Tek tweet’te birden fazla medya paylaşıma dönemi başladı

Twitter, hem Android hem de iOS’ta metin, fotoğraf, video ve GIF’leri tek bir tweet’te birleştirmenize olanak tanıyan yeni bir özellik sunuyor. Bu özellik, tersine mühendislik çalışmaları yapan Alessandro Paluzzi tarafından ilk olarak Nisan ayında fark edildi ve Twitter daha sonra Temmuz ayında multimedya gönderileri üzerinde çalıştığını doğruladı. Önceden, tweet başına yalnızca bir medya parçası paylaşmak mümkündü.

Artık özellik sunulmuş olduğu için, tek yapmanız gereken tweet oluşturucudaki fotoğraf simgesine dokunmak ve istediğiniz medyayı eklemek. Eklediğiniz içerik, eklediğiniz görüntü, video veya GIF sayısına bağlı olarak yan yana veya ızgara benzeri bir biçimde görünecektir. Twitter’ın paylaştığı tweet’lerde bunun nasıl görünebileceğini görebilirsiniz.

Elon Musk’ın potansiyel olarak Twitter’ı satın almasını çevreleyen drama sırasında bile, platform yeni özellikler sunmayı bırakmadı. Kısa süre önce iOS’ta “sürükleyici” tam ekran videolar ve Keşfet sekmesinden erişebileceğiniz sonsuz bir video akışı başlattı. Twitter ayrıca Kanada, Avustralya ve Yeni Zelanda’daki Blue abonelere tweet’lerini düzenleme olanağı vermeye başladı ve tweet’lerinize durum rozetleri ekleme seçeneğini test ediyor…

Kaynak: Chip

Dijital Pazarlama Haberleri: Dijital pazarlama için güncel dijital medya haberlerini birden fazla kaynaktan izinli yayınlayan platform.
Related Post