X
    Categories: Pazarlama

Ünlü yatırımcı Bitcoin birikimi çağrısı yapıyor!

Kişisel finans kitabı ‘Rich Dad, Poor Dad’ yazarı Robert Kiyosaki, enflasyonu kontrol altına almak için devam eden Federal Rezerv politikalarının ekonomik bir çöküş için bir katalizör görevi gördüğüne inanıyor.

Ünlü yatırımcı Bitcoin birikimi çağrısı yapıyor!

Kiyosaki’ye göre, faiz oranlarındaki artışlar ekonomiye zarar verirken, hisse senetleri, tahviller ve gayrimenkulün ana kayıplar olacağını belirtti ve 29 Ekim’de bir tweet’te söyledi.

Ancak bir güvenlik önlemi olarak Kiyosaki, Bitcoin ( BTC ) ve değerli metallerin yatırımcılara tampon sunabileceğine dikkat çekti.

“Fed faiz oranlarını yükseltmeye devam ettikçe altın ve gümüş fiyatları düşüyor. Gümüş stokta yok, bu yüzden fiziksel altın satın alıyorum. Faiz oranlarını yükseltmek ekonomiyi öldürür. Hisse senetleri, tahviller ve gayrimenkul çökecek. Fed yön değiştirecek. FED pivotundan önce Altın, Gümüş ve Bitcoin satın alın. Kendine iyi bak” dedi.

Olası bir ekonomik çöküşe uyum sağlamak

Kiyosaki, ilginç bir şekilde, ekonomi çökerse çoğu insanın ekstra yol kat etmek ve uyum sağlamak zorunda kalacağına dikkat çekti. Senaryoyu Vietnam savaşı deneyimiyle eşitledi. Kiyosaki’ye göre:

“Vietnam’a gitmek zorunda değildim. Petrol endüstrisinde olduğum için askerlikten muaf tutuldum. Yine de ABD Deniz Piyadeleri için gönüllü oldum ve helikopter savaş gemilerini uçurdum. Büyük karar çünkü büyümek zorundaydım. Bu yaklaşan çöküşte birçok insan büyüyecek ve birçoğu yok olacak. Dikkatli ol.”

Kiyosaki’nin uzun süredir Federal Rezerv’i enflasyonla başa çıkma yöntemleri aracılığıyla ekonomik bir çöküş yaratmakla suçladığını belirtmekte fayda var. Özellikle yazar, yükselen enflasyondan kurumun sorumlu olduğunu iddia ediyor.

Zenginliği korumak için Bitcoin potansiyeli

Bu satırda Kiyosaki, yatırımcıların servetlerini Bitcoin’de depolayabileceklerini belirterek, amiral gemisi kripto para biriminin serveti koruyabileceğini kaydetti. Finbold tarafından bildirildiği üzere Kiyosaki, ekonomik bir çöküşte Bitcoin’in geliri korumayacağını öne sürdü. Bu nedenle, yan koşuşturma bulmayı önerdi.

Genel olarak, yükselen enflasyonun ortasında Kiyosaki, geleneksel finans ürünlerinin çökme riski altında olduğunu savundu. Örneğin, doların muhtemelen 2023’ün başlarında çökeceğini öne sürdü, ancak gümüşü savundu.

Yasal Uyarı: Bu sitedeki içerik yatırım tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir. Yatırım spekülatiftir. Yatırım yaparken sermayeniz risk altındadır.

Kaynak: Teknolojioku

Dijital Pazarlama Haberleri: Dijital pazarlama için güncel dijital medya haberlerini birden fazla kaynaktan izinli yayınlayan platform.
Related Post