X

Uygun fiyatlı Kia Sorento 2023 SUV çok teknolojik geliyor!

Kia, 2023 model yılı için Sorento Hybrid serisinde bazı ilginç değişiklikler yapacak. 2023 Kia Sorento Hybrid ürün yelpazesi lüks bir seviyeye çıkartıyor.

Kia, 34.090 $ ile en uygun fiyatlı seçenek olan temel S trimini durdurdu. EX’in önden çekişli temel modeli, 36.590 dolardan başlıyor (2022 için 35,890 dolardı). EX’i dört tekerlekten çekişli istiyorsanız, 38,390 dolara mal olacak. Bu fiyatlara 1.295 $ varış ücreti dahil değil.

2023 model yılı için EX ayrıca sekiz yönlü elektrikli yolcu koltuğu ve çerçevesiz dikiz aynası kazanacak.

Sorento Hybrid SX-P, 2023 için 42.390 dolardan başlayacak. Bu model standart olarak dört tekerlekten çekiş ve altı ileri otomatik şanzıman ile geliyor.

SX-P donanımının eklenmesi, PHEV sisteminin ek maliyeti olmadan mümkün olan en lüks Sorento Hybrid’i sunacak.

SX-P donanımı, 17 inç jantlar, LED sis farları, akıllı bagaj kapağı, Bose ses sistemi, delikli deri, 12,3 inç dijital gösterge grubu, uyarlanabilir hız sabitleyici, surround görüş monitörü, kör görüş monitörü, park sensörleri gibi güzellikler ekliyor.

Bu versiyon, Sorento’yu altı kişilik bir araç yapan arka kaptan koltuklarını da içermekte. SX-P için seçenekler arasında birkaç birinci sınıf boya rengi, iki tonlu beyaz/mavi iç mekan ve panoramik açılır tavan yer alıyor.

Kaynak: Teknolojioku

Dijital Pazarlama Haberleri: Dijital pazarlama için güncel dijital medya haberlerini birden fazla kaynaktan izinli yayınlayan platform.
Related Post