X

Vergi değişiklikleri nedeniyle AppStore’da fiyatlar yükseliyor!

Apple dün, uygulamaların ve uygulama içi satın almaların fiyatlarında yaşanacak değişiklikler ile ilgili açıklamalarda bulundu. Vergi değişiklikleri nedeniyle çeşitli ülkelerde AppStore fiyatlandırma değişiklikleri gerçekleştirilecek. Apple bu konuda geliştiricileri bilgilendirmeye başladı.

Fiyatlar Değişiyor

Şili, Meksika, Suudi Arabistan ve Türkiye’de fiyatlar değişiyor.

Geliştiriciler, “Uygulama Mağazası” satışlarından elde ettikleri gelirin buna göre ayarlandığını ve gelirin vergi hariç fiyat üzerinden hesaplandığını görecekler.

“Uygulama Mağazası” gelirleri, vergi değişiklikleri nedeniyle Almanya, Fransa, İtalya ve Birleşik Krallık’ta da yeniden ayarlanacak, ancak “Uygulama Mağazası” fiyatları değişmeyecek.

Geliştiriciler, gelecek değişikliklere hazırlanmak için Apple’ın geliştirici sitesinden güncellenmiş fiyat tablolarını indirebiliyorlar. 

Geliştiriciler, uygulamaların, aboneliklerin ve uygulama içi satın alımların fiyatlarını değiştirebilir ve istenirse mevcut aboneler için fiyatları korumayı seçebilirler. 

Apple, fiyat değişikliklerinin “önümüzdeki birkaç gün içinde” yayınlanacağını söylüyor.

Kaynak: Chip

Dijital Pazarlama Haberleri: Dijital pazarlama için güncel dijital medya haberlerini birden fazla kaynaktan izinli yayınlayan platform.
Related Post