X

Vivo X Fold 3 Pro IMEI veri tabanında görüldü

Bu yılın başında Vivo, Çin pazarı için Vivo X Fold 2 katlanabilir telefonunu tanıttı. Bazı raporlara göre marka, 2024’ün ilk çeyreğinde Vivo X Fold 3’ü tanıtacak. Yeni bir rapora göre şirket, Vivo X Fold 3 Pro adında bu cihazın gelişmiş bir versiyonu üzerinde de çalışıyor olabilir.

GSMChina’nın raporuna göre, V2337A model numarasına sahip yeni bir Vivo telefonu IMEI veritabanında görüntülendi. Listede yer alan ekran görüntüsüne göre, cihazın piyasaya sürüldüğünde Vivo X Fold 3 olarak adlandırılacağı doğrulanıyor. Maalesef raporda, cihazın teknik özellikleri hakkında herhangi bir bilgi bulunmuyor.

Vivo X Fold 3 Pro IMEI veri tabanında görüldü

Temmuz ayında ortaya çıkan bir raporda, Vivo X Fold 3‘ün ince ve hafif bir tasarıma sahip olacağı belirtildi. Ayrıca bu cihazın daha yüksek optik zoom için periskop telefoto kamera özelliğine sahip olacağı da sızıntılar arasında. X Fold 3 ve X Fold 3 Pro’nun her ikisi de veya sadece Pro modeli, Snapdragon 8 Gen 3 yonga setiyle donatılmış olabilir. X Fold 3 serisinin, 2024’ün ilk çeyreğinde Vivo X100 Pro+ ile birlikte tanıtılma ihtimali bulunuyor.

Vivo’nun X100 serisiyle ilgili olarak, Vivo’nun Kasım ayında Çin’de Vivo X100 ve X100 Pro akıllı telefonları tanıtması bekleniyor. Her iki akıllı telefonun da yeni nesil Dimensity 9300 yonga setini içermesi bekleniyor. Vivo’nun yaklaşan X100 serisi ve katlanabilir telefonları, OriginOS 4.0 temelli Android 14 ile çalışması öngörülüyor.

Kaynak: Teknolojioku

Dijital Pazarlama Haberleri: Dijital pazarlama için güncel dijital medya haberlerini birden fazla kaynaktan izinli yayınlayan platform.
Related Post