X

Vivo’nun yeni katlanabilir akıllı telefonu bir hayli iddialı özelliklere sahip olacak

Vivo, geçen Nisan ayında Snapdragon 8 Gen 1 yonga seti ile donatılan X Fold‘u Çin’de piyasaya sürmüştü. Çinli teknoloji devi duyduğumuz haberlere göreyse, dünyanın ilk Snapdragon 8 Gen 2 yonga seti destekli katlanabilir akıllı telefonunu vivo X Fold2 adıyla piyasaya sürecek.

Güvenilir sızıntı kaynağı Digital Chat Station’dan gelen haberlere göre, vivo X Fold2 ayrıca 4.800 mAh bataryaya sahip olacak. Eğer bu bilgi doğruysa, yeni katlanabilir akıllı telefonun bataryasının X Fold’a göre 200 mAh ve X Fold Plus‘a göre de 70 mAh artacağını söyleyebiliriz.

Vivo’nun yeni katlanabilir akıllı telefonu bir hayli iddialı özelliklere sahip olacak

Vivo X Fold2 ayrıca daha hızlı kablolu şarjı da destekleyecek ki X Fold‘un 66W ve X Fold Plus’ın ise 80W şarj hızına sahip olduğunu biliyoruz. İşte eğer iddialar doğruysa X Fold2 modeli 120W hızında şarj ünitesiyle gelecek.

X Fold Plus gibi X Fold da Çin’e özgü bir cihaz ve temel olarak daha iyi bir yonga seti, daha hızlı kablolu şarj ve ek renk seçeneği (kırmızı) olan bir modeldi. X Fold Plus, Snapdragon 8+ Gen 1 yonga seti ve 80W kablolu şarj ile gelirken, X Fold’da 66W şarj desteği ile Snapdragon 8 Gen 1 yonga setinin olduğunu da bir kez daha hatırlatalım. Bakalım Vivo X Fold2 modeli bu cihazların üzerine daha ne gibi yenilikler ekleyecek.

Kaynak: Teknolojioku

Dijital Pazarlama Haberleri: Dijital pazarlama için güncel dijital medya haberlerini birden fazla kaynaktan izinli yayınlayan platform.
Related Post