X

Volkswagen 600 bin TL’ye SUV satıyor! Bu fırsat kaçmaz!

SUV dünyasındaki model sayısını arttırma yoluna giden Volkswagen, beklediği ilgiyi henüz görebilmiş değil. Bunun sebebi Volkswagen markasının kalitesiz araç yapması falan değil. Bu, öyle görünüyor ki tamamen fiyatlarla alakalı bir durum.

Ancak söz konusu şirket, modellerine zam üzerine zam yapmaya devam ediyor. Zamlardan nasibini alan arabalardan birisi de Taigo oldu. Markanın B-SUV alanında yarışan modeli, takipçilerini üzecek bir zam ile karşı karşıya kaldı. İşte detaylar!

Volkswagen Taigo fiyatına zam! Böyle ölmeyiz füze atın!

Peki ama Volkswagen Taigo geçtiğimiz ay hangi fiyattan satılıyordu? Bu sorunun cevabını hemen sizlerle paylaşalım. Aracın Ekim ayındaki başlangıç fiyatı, resmi kaynaklara göre 644.300 TL idi.

Ancak model demin de ifade etmiş olduğumuz gibi çok ciddi bir zam aldı ve aracın yeni başlangıç fiyatı 663.600 TL oldu. Bu durum eminiz ki Taigo satın almak isteyen pek çok kişiyi hayal kırıklığına uğratacak ancak gerçekler maalesef ki bundan ibaret.

Kaynak: Teknolojioku

Dijital Pazarlama Haberleri: Dijital pazarlama için güncel dijital medya haberlerini birden fazla kaynaktan izinli yayınlayan platform.
Related Post