X

Volkswagen Arteon için üzücü iddia ortaya atıldı! [Elektrikli için harcanıyor!]

Elektrikli araç segmentinde lider olmayı hedefleyen Volkswagen, ürün yelpazesini elden geçirmeye başlayacak. ID.4 şu anda şirketin tek EV modeli oluyor.

VW, yeni elektrik tekliflerine yer açmak için bazı ICE modellerini iptal etmek zorunda kalacak ve görünen o ki ilk model yakışıklı Arteon oluyor. İlk olarak 2019’da çıkan dört kapılı coupe, CC’nin yerini alarak muhafazakar Passat’a daha sert bir alternatif olmuştu.

Automotive News’e göre, Arteon’un 2024’ten itibaren üretimi durdurulacak ve yerini Haziran ayında konsept versiyonu tanıtılan ID.Aero alacak.

Açıklamalarda, Arteon’un yalnızca Amerika Birleşik Devletleri’nde ilk olarak terk edilecek. Bu, diğer pazarlarda birkaç yıl daha üretime devam edileceğini gösteriyor. Ancak, diğer bölgelerde de fazla zamanı olmayacağını tahmin ediyoruz. Bu yılın başlarında, Volkswagen Euro-market Passat’ın da yavaşlayan satışlar nedeniyle iptal edileceğini duyurmuştu.

SUV’ler tüketicinin gözbebeği olmaya devam ettiğinden, bu karar sürpriz değil. ID.4’e yakında daha büyük bir kardeş katılacak. 2026’da üç sıralı bir CrossOver’ın gelmesi planlanıyor. Rapora göre, bu yeni gelen Chattanooga’da üretilecek, yenilenen Atlas ve Atlas Cross Sport modelleriyle aynı zamanda gelmesi bekleniyor.

Kaynak: Teknolojioku

Dijital Pazarlama Haberleri: Dijital pazarlama için güncel dijital medya haberlerini birden fazla kaynaktan izinli yayınlayan platform.
Related Post