X
    Categories: Pazarlama

Volkswagen CEO’su Gelecekteki Elektrikli araçlar hakkında kötü haberi verdi!

Bu haftanın başlarında, Volkswagen CEO’su Herbert Diess, Financial Times’ın Otomobilin Geleceği zirvesinde konuştu. Fittingly Diess‘da, ID ve EV’ler hakkında konuştu. Ayrıca bir bütün olarak Volkswagen Grubu için bazı planları açıkladı.

Devasa otomobil holdingi, şemsiyesi altında Porsche, Bugatti ve Lamborghini gibi üst düzey markalara sahip. Bu planlar, VW Grubunun satışlarının yaklaşık %8’inin bu yıl elektrikli olması ve 2025 yılına kadar satışların %25’inin elektrikli olması anlamına geliyor.

Diess, 2030 yılına kadar VAG satışlarının %50-60’ının elektrikli olmasını istiyor. Bu agresif bir plan ve büyük ölçüde tüm Volkswagen markalarının elektrifikasyonuna dayanıyor. Bununla birlikte, Diess, elektrifikasyonla karşı karşıya olduğumuz mevcut mücadelelerden bazılarına da dikkat çekiyor.

Diess konferansta, grubun markalarının büyümek için ihtiyaç duyacağı her şeyin orada olacağını, ancak “başarmak için büyük yatırım ve zaman gerektiğini” belirtti.

Kaynak: Teknolojioku

Dijital Pazarlama Haberleri: Dijital pazarlama için güncel dijital medya haberlerini birden fazla kaynaktan izinli yayınlayan platform.
Related Post