X

Volkswagen çıldırdı! Özel Golf R modeli geliyor

2023 Volkswagen Golf R’nin özel bir 20. Yıl Sürümü olacak ve Kuzey Amerika versiyonu benzersiz bir seçeneğe sahip olması bekleniyor.

Kuzey Amerika’da farklı olacak

Dünya’nın geri kalanında Golf R’yi yalnızca yedi vitesli çift kavramalı otomatik olarak göreceğiz ancak Kuzey Amerikalı müşteriler isterlerse düz vites seçeneğini kullanabilecekler.

Volkswagen, 20th Anniversary Edition’ın geçen hafta sunroof, yaz lastikli parlak siyah 19 inç jantlar, karbon fiber iç kaplama ve mavi “R” arması dahil olmak üzere diğer değişikliklerini açıkladı. Dış renk seçenekleri Lapis Mavisi, Koyu Siyah ve Tam Beyaz ile sınırlı olacak.

Mekanik açıdan, 20th Anniversary Golf R, 2.0 litrelik turbo I4 motor ile gelen standart Golf R ile aynı. Şanzımandan bağımsız olarak, motor 315 beygir gücü üretiyor. Düz vitesli model 280 lb-ft, otomatik vites ise 295 lb-ft’e kadar çıkıyor. Uyarlamalı amortisörler ve dört çekiş, standart olarak geliyor.

Kaynak: Teknolojioku

Dijital Pazarlama Haberleri: Dijital pazarlama için güncel dijital medya haberlerini birden fazla kaynaktan izinli yayınlayan platform.
Related Post