X

Volkswagen Multivan modelini fotoğraflarla inceliyoruz

Volkswagen’in Multivan’ın Top Gear garajına gelişi benim için bundan daha iyi bir zamanlama olamazdı. Bir tatil kaçamağı için Cornwall’a gitmemden bir gün önce, anne, erkek kardeşler, ortaklar, köpek ve tüm bagajlarımız yedekte. O zamanlar pek nazik bir tanışma sayılmazdı ama büyük beklentilerim vardı. Ne de olsa Cornwall, VW van cennetidir.

Ancak bu isme rağmen, Multivan aslında bir minibüs değil, bunun yerine VW araba muadilleriyle aynı platformu paylaşıyor. Aynı zamanda eksiksiz benzinli, dizel veya plug-in hibrit güç aktarma organları paketiyle birlikte gelir. Bizimki ikincisidir ve 114bhp e-motor ve 13kWh pil ile 1.4 litre benzinli motorla birlikte toplam 215bhp ve 31 mile kadar sürüş sağlar.

Kesinlikle göz alıcı, değil mi? Yola çıkmadan önce, ihtiyacımız olmayacak yedi koltuktan ikisini atmaya karar verdik. Bu, ilk olarak koltukları düz bir şekilde katlamayı ve ikinci olarak alttaki kırmızı çıkıntıyı çekip çıkarmayı içeren iki adımlı basit bir prosedürdür.

Kuşkusuz en hafif şeyler değiller, ancak ihtiyacınız olmayanları çıkarmak için daha fazla neden var.

Kaynak: Teknolojioku

Dijital Pazarlama Haberleri: Dijital pazarlama için güncel dijital medya haberlerini birden fazla kaynaktan izinli yayınlayan platform.
Related Post