X

Volkswagen Taigo fiyat listesi: Bu kadar ucuz olursa B-SUV’un yeni kralı da olur!

B-SUV modellerine olan talep gün geçtikçe daha da artıyor. Bu durumun farkında olan markalar da bu alandaki yatırımlarını hızlandırıyor. İşte söz konusu markaların başında da Volkswagen geliyor. Alman otomotiv devi, bu uğurda efsanevi otomobili Passat’ı gözünü bile kırpmadan harcadı.

Sırf daha fazla SUV üretmek ve elektrikli otomobillere olan yatırımlarını arttırmak adına böyle bir hamle yapan şirketin nasıl bir geri dönüş alacağı ise merak konusu.

Volkswagen Taigo fiyat listesi: B-SUV’un yeni kralı

Volkswagen’in attığı adımlardan biri de Taigo. Yakın zamanda Türkiye pazarına da giriş yapan B-SUV modeli, oldukça iyi satış rakamları elde etti. Hala oldukça popüler olan Volkswagen Taigo’nun fiyatları ise ülkemize geldiği ilk günleri aratıyor. Araç günümüzde 706.900 TL’den başlayan fiyatlarla alıcı buluyor. Peki ama donanım seçenekleri anlamında nasıl paketler söz konusu?

İlk olarak en ucuz olan başlangıç paketinden bahsedelim. Life olarak isimlendirilen bu donanımda bizleri 1.0 litrelik benzinli motor ve manuel şanzıman karşılıyor. 95 beygir güç üreten bu motor, kasayı taşımakta zorlanmadığı gibi hiç fena olmayan bir performans veriyor.

Kaynak: Teknolojioku

Dijital Pazarlama Haberleri: Dijital pazarlama için güncel dijital medya haberlerini birden fazla kaynaktan izinli yayınlayan platform.
Related Post