X

Volkswagen Taigo fiyatları dipte

Yeni sene, yeni zamlarla beraber hayatımıza girdi. Ancak hala bazı otomobillerde 2022 fiyatlarının devam ettiğine şahitlik ediyoruz. Bunlardan bir tanesi de Volkswagen Taigo. Alman otomotiv devinin yeni SUV modeli, hem 2022 hem de 2023 model yılına ait olan iki farklı fiyat listesine sahip. Biz de bu fiyat detaylarını sizlerle paylaşıyor olacağız. İşte detaylar.

Volkswagen Taigo fiyatları dipte

SUV modellerine olan talep giderek artarken, Volkswagen de bu segmentteki modellerinin sayısını arttırmıştı. Markanın ülkemizde piyasaya sürdüğü yeni SUV modellerinden birisi de Volkswagen Taigo oldu.

Bir B-SUV kimliğine sahip olan Taigo, genel tasarım yapısı itibariyle oldukça şık bir araç görünümü veriyor. Malzeme kalitesi anlamında da beklentileri büyük oranda karşılayan aracın bagaj kapasitesi ise tam 438 litre. Ayrıca Taigo’nun arka taraftaki yaşam alanı da hayli iyi seviyede.

Peki ama modelin fiyat listesi günümüzde ne durumda? Belirttiğimiz gibi Volkswagen, 2022 ve 2023 olmak üzere iki farklı fiyat listesi belirlemiş ve bunları resmi sitesinden paylaşmış vaziyette. Dilerseniz gelin lafı daha fazla uzatmadan bu detayları sizlerle paylaşmış olalım. İşte fiyat listeleri!

Kaynak: Teknolojioku

Dijital Pazarlama Haberleri: Dijital pazarlama için güncel dijital medya haberlerini birden fazla kaynaktan izinli yayınlayan platform.
Related Post