X

Volkswagen Tiguan fiyat listesi: Araba değil Alman tankı!

Sıfır otomobil piyasası sürekli olarak artmaya devam ediyor. Bu zam furyasından etkilenen modellerden bir tanesi de Volkswagen Tiguan. Öyle ki, söz konusu aracın baz donanım seviyesindeki fiyatı 1 milyonu aşmış durumda.

Modelin en dolu paketindeki fiyatın ise 2 milyona yaklaştığını belirtmekte fayda var. Söz gelimi, Volkswagen Tiguan için konuşulan rakamlar oldukça uçuk.

Volkswagen Tiguan fiyat listesi: Araba değil Alman tankı!

Volkswagen Tiguan’ın sınıfında oldukça ciddi rakipleri var. Bunlardan birkaçını sayacak olursak akla ilk gelen modellerin Hyundai Tucson, Peugeot 3008 ve Kia Sportage olduğunu söyleyebiliriz. Bu üç araç da kalite anlamında Tiguan ile yarışabilecek seviyede olan araçlar. Dolayısıyla tüketiciler için geriye kalan iki belirleyici faktör kalıyor: marka algısı ve fiyatlar.

Konu fiyat olursa Tiguan’ın şansı biraz azalabilir. Zira söz konusu arabanın en baz paketi bile 1 milyonu aşan bir fiyata sahip. En dolu paket için istenen bedel ise 2 milyona yaklaşmış vaziyette. Dolayısıyla Volkswagen’in rakiplerine karşı kullanabileceği en önemli silahı, marka algısı gibi görünüyor. Dilerseniz şimdi lafı daha fazla uzatmadan sizleri 2022 Volkswagen Tiguan güncel fiyat listesi ile baş başa bırakmış olalım. İşte tüm detaylar!

Kaynak: Teknolojioku

Dijital Pazarlama Haberleri: Dijital pazarlama için güncel dijital medya haberlerini birden fazla kaynaktan izinli yayınlayan platform.
Related Post