X

Volkswagen Tiguan için son fırsat! 2 hafta geçerli teklif!

Fiyatların günden güne arttığına şahitlik etmeye devam ediyoruz. Bugünkü konuğumuz ise C-SUV denince akla gelen belki de ilk modellerden birisi olan Tiguan olacak.

Geçtiğimiz aya nazaran fiyatlarında artış gözlenen Tiguan, en dolu paketinde 2 milyona yaklaşan fiyatıyla göz korkutsa da segmentinde hala ciddi bir alternatif konumunda yer alıyor.

Volkswagen Tiguan fiyat listesi: Böyle zam görülmedi!

Volkswagen Tiguan geçtiğimiz ay bu aydakinden çok daha uygun bir fiyattan alıcı buluyordu. Ancak söz konusu araç bu ay maalesef ki çok ciddi bir zamla karşı karşıya kaldı. Ekim ayında baz donanım seviyesinde 937.400,00 TL’den alıcı bulan Tiguan, bu ay ise 984.100,00 TL’den satılmaya başlandı.

Bu fiyatı gören tüketiciler adeta şok olurken, geçtiğimiz ayki haberimizi takip eden okuyucularımız ise bu zamdan çoktan haberdardı. Zira Ekim ayı fiyatlarını paylaşırken bunun Tiguan için son fırsat niteliğinde olduğunu ve bizleri büyük bir zammın beklediğini ifade etmiştik.

Kaynak: Teknolojioku

Dijital Pazarlama Haberleri: Dijital pazarlama için güncel dijital medya haberlerini birden fazla kaynaktan izinli yayınlayan platform.
Related Post