X

Volkswagen’den büyük kampanya! İşte T-ROC fiyat listesi: Almayan pişman olur!

Strateji olarak otomobil sayısını azaltan Volkswagen, SUV modeli sayısını ise giderek arttırdı. Elektrikli otomobil noktasında da adımlarını hızlı şekilde atan şirketin bu uğurda Passat gibi efsanevi bir araca son verdiğini bile gördük. Artık üretimi olmayan bu model yerine çeşitli elektrikli otomobiller ve yeni SUV modelleri üretiliyor.

Volkswagen T-ROC fiyat listesi: Almayan pişman olur!

Volkswagen’in SUV havuzunda yer alan araçlardan bir tanesi de Volkswagen T-ROC. Uzun zamandır pazarda yer alan T-ROC, yeni donanım seçenekleriyle beraber artık çok daha güçlü. Peki ama söz konusu modelin güncel versiyon seçenekleri ve fiyatları ne durumda? İşte bu sorunun yanıtını vermek için Volkswagen T-ROC fiyatlarını mercek altına aldık.

Alman üretici söz konusu araç için 2022 ve 2023 model yılı olmak üzere iki farklı fiyat listesi sunuyor. Bunlardan 2022 olanı elbette ki diğerine göre çok daha uygun fiyatlı. Bu fiyatları kaçırmak istemiyorsanız yapmanız gereken en yakın Volkswagen yetkili bayisiyle iletişime geçmek olacaktır. 2022 ve 2023 fiyatlarını aşağıdan görebilirsiniz. İşte detaylar!

1.5 TSI 150 PS DSG Life

Model yılı: 2022

Fiyatı: ₺930.400,00

Kaynak: Teknolojioku

Dijital Pazarlama Haberleri: Dijital pazarlama için güncel dijital medya haberlerini birden fazla kaynaktan izinli yayınlayan platform.
Related Post