X

Volvo’ya benzerliği ile dikkat çeken Dacia Jogger Türkiye fiyatıyla kıskandırıyor!

Sıfır otomobil pazarında yaşanan gelişmeleri sizlere aktarmaya devam ediyoruz. Bu haberimizin konusu ise pazara yeni katılan Dacia Jogger olacak. 7 kişilik araçlar arasında hiç tartışmasız en uygun fiyatlı araba olan Jogger, geniş ailelerin gözdesi konumunda yer alıyor. Yetkili bayilerin en ilgi gören modellerinden birisi olan Jogger, fiyat listesi ile tüketicileri cezbediyor.

Yeni Dacia Jogger fiyat listesi: Bu paraya 7 kişilik araba!

Geniş aileler şu anda akın akın Dacia Jogger bakmaya gidiyor. Hem tasarımı hem de ferah iç mekan yapısı ile aileleri kendisine çekmeyi başaran Jogger, Türkiye’de şu ana kadar büyük rağbet görüyor. Tabii bu rağbetin altında yatan en temel sebep söz konusu aracın oldukça uygun duran fiyatları.

Jogger, baz donanım seviyesinde 555.000 TL’lik bir fiyat sunuyor ki bu Türkiye şartlarında 7 kişilik bir otomobil için oldukça uygun bir bedel. Bunun farkında olan tüketiciler de haliyle araca yoğun bir ilgi gösteriyor.

Peki Jogger giriş segmentinde ne gibi özellikler vadediyor? Hemen bu sorunun da yanıtını verip sizleri geniş fiyat listesi ile baş başa bırakalım.

Kaynak: Teknolojioku

Dijital Pazarlama Haberleri: Dijital pazarlama için güncel dijital medya haberlerini birden fazla kaynaktan izinli yayınlayan platform.
Related Post