X
    Categories: Sosyal Medya

WhatsApp bu defa sadece iOS için çalışıyor

WhatsApp, mesajlaşma dünyasında liderliğini sürdürmek için beta versiyonunda yeni özellikler deniyor. Son raporlara göre, bu popüler uygulama, iOS sürümünde yeni bir tasarım üzerinde çalışmalarını sürdürüyor.

Yeniden tasarlanacak olan WhatsApp’ın iOS versiyonu, uygulamanın belirli alanlarını yeniden şekillendirecek bir tasarım değişikliği geçiriyor. Yakın zamanda, uygulamanın belirli bölümlerinde yuvarlatılmış köşeler, sınırlarda minimal boşluklar, sekmeli ve navigasyon çubuklarında yarı saydam efektler ve işlem menülerinin bazılarının bağlam menülerine dönüştüğü yeni bir stilin denenmekte olduğu ortaya çıktı.

WhatsApp bu defa sadece iOS için çalışıyor

WhatsApp bu yenilikleriyle durmuyor, yeni görünümlü eylem sayfalarının da üzerinde çalışıyor. WhatsApp daha önce, Apple’ın API’lerinden gelen eylem sayfalarını kullanarak, belirli durumlarda kullanıcı etkileşimini tetikliyordu. En son uygulama güncellemesi sonrasında, bazı beta test kullanıcıları, kullanıcı deneyimini iyileştirmeyi hedefleyen bu yeni eylem sayfalarını deneme şansına sahip olacak.

Yeni kullanıcı arayüzünün sadece mesajları silerken kullanılacak eylem sayfalarıyla sınırlı olmadığını belirtmek gerekir. Çünkü, bir sohbeti sessize alırken, silerken, temizlerken ya da dışa aktarırken de bu yeni işlem sayfaları karşımıza çıkacak. Ayrıca, kullanıcılar fotoğraflar uygulamasına medya kaydederken veya sohbet kısayollarını kontrol ederken de yeniden tasarlanmış eylem sayfalarıyla karşılaşacaklar.

Kaynak: Teknolojioku

Dijital Pazarlama Haberleri: Dijital pazarlama için güncel dijital medya haberlerini birden fazla kaynaktan izinli yayınlayan platform.
Related Post