X

WhatsApp çok seveceğiniz yeni özelliğini duyurdu!

WhatsApp, Derin Bağlantılar isimli yeni özelliğini kullanıma sundu. Bu özellik sayesinde uygulamaya sticker eklemek kolaylaşıyor. İşte detaylar.

WhatsApp’ta Stickerlar, arkadaşlarınız ve ailenizle kendinizi yaratıcı şekillerde ifade etmenin eğlenceli bir yolu olmaya başladı. Popüler mesajlaşma uygulaması şimdi de Derin Bağlantılar adı verilen bir özellik ile yeni çıkartma paketleri eklemenin daha kolay bir yolunu sunuyor. Bununla birlikte WhatsApp, kullanıcıların COVID-19 aşısı hakkındaki pek çok duygusunu ifade etmelerine olanak tanıyan yeni bir “Herkes için Aşı” çıkartma paketi yayınladı.

WhatsApp daha önce bir süredir derin bağlantı desteğini beta uygulamalarında test ediyordu. Şimdi ise hem Android hem de iOS’ta uygulamanın kararlı sürümüne sunuldu. Kullanıcılara etiket paketlerini kurmanın alternatif bir yolunu sağlamakla kalmıyor, aynı zamanda kullanıcılara, aksi takdirde yalnızca belirli bölgelerde bulunabilecek bölgesel çıkartma paketlerine erişim sağlıyor.

Örneğin, Endonezya’dan “Poci The Bolster Spirit” çıkartma paketini ve Meksika’dan “Malvibrosio & Deledina” çıkartma paketini eklemek için artık derin bağlantılar sunuluyor.

WhatsApp, Herkes için Aşı çıkartma paketi için, COVID-19 aşısı dünya çapında yayılırken kullanıcılarına bağlanmak ve duygularını ifade etmek için eğlenceli ve yaratıcı bir yol sunmak amacıyla Dünya Sağlık Örgütü (WHO) ile işbirliği yaptı.

Kaynak: Teknolojioku

Dijital Pazarlama Haberleri: Dijital pazarlama için güncel dijital medya haberlerini birden fazla kaynaktan izinli yayınlayan platform.
Related Post