X

WhatsApp güvenliği için 10 altın ipucu!

WhatsApp hesabınızın hacklenmemesi için yapacağınız 10 ipucunu paylaşıyoruz. Bu önlemler ile hesabınızı güvence altına alabilirsiniz.

Popüler mesajlaşma platformu WhatsApp şu sıralar yeni gizlilik politikası ile dillerden düşmüyor. Hesabınızı korumak için WhatsApp güvenlik ve gizlilik üzerine ne kadar çalışırsa çalışsın, bu konuda önemli görev size düşüyor. Bu yazımızda, Android ve iOS’te WhatsApp hesabınızı her türlü tehlikeden uzak tutmak için 10 altın kuralı listeledik. Bu ipuçları sayesinde WhatsApp hesabınız daha güvenli olacak.

Son Görülen, Profil Resmi ve Hakkında Gizlilik Ayarları: Gizlilik ayarlarınızın sadece Kişilerim’de ayarlandığından emin olun. Profil resminizi herkese açık tutmak, özellikle küçük yaştaki çocuklar için iyi bir uygulama değildir. Son görülme durumunuz Herkes olarak ayarlandığında, herkes WhatsApp’ı ne zaman kullandığınızı görebilir ve alışkanlıklarınızı öğrenebilir. Bu yüzden son görülmeyi de kapatabilirsiniz.

Gruplar için Gizlilik Ayarları: Bu en önemli gizlilik ayarıdır ve adres defterinize yeni bir kişi eklediğinizde çok sık güncellenmelidir. Ayarlar>Gizlilik>Gruplar bölümünden Şunlar Hariç Kişilerim seçeneğini aktif ederseniz, sadece sizin belirlediğiniz kişiler sizi gruplara davet edebilir.

Durum için Gizlilik Ayarları: Durum güncellemelerinize gönderdiğiniz şeyler üzerinde her zaman kontrole sahip olmalısınız. Varsayılan olarak, yeni bir durum güncellemesi gönderdiğinizde, WhatsApp bunu tüm kişilerinize gösterir. Bu yüzden Ayarlar>Gizlilik>Durum bölümünden durumunuzu görmesini istediğiniz kişileri seçin.

Kaynak: Teknolojioku

Dijital Pazarlama Haberleri: Dijital pazarlama için güncel dijital medya haberlerini birden fazla kaynaktan izinli yayınlayan platform.
Related Post